Om Multi Montage AB

Om oss

Specialiserade på renovering och inredning av hotell och publika ytor, är vi stolta över vår utveckling och helhetskoncept.

Vi ska vara kundernas partner i hela Europa

Ett slutresultat är oftast bara början!

Bra samarbete bygger på förtroenden som konstant bekräftas, på löften som ständigt infrias och på ett slutresultat som gärna överträffar högt ställda kvalitetsmål.

Multimontage levererar praktiska och kostnadseffektiva lösningar för renovering och inredning av hotell och publika ytor. Vi är väldigt stolta över den utveckling vi haft under senare år och har stort förtroende för det helhetskoncept vi kan erbjuda.

Väl genomarbetad arbetsprocess

Vi på Multimontage driver alla projekt med egna projektledare och personal med hög kompetens inom våra specialområden.

På det sättet kan vi garantera ett starkt engagemang bakom varje beslut och genomförande, och tillsammans med dig leverera rätt kundupplevelse.

För oss är ett gott slutresultat bara början på ett långt samarbete.

Vi är stolta över att i år genomföra hotellprojekt inom Europa för ca 400 MSEK och vår ambition är att fortsätta växa. Detta gör vi tillsammans med nya och etablerade kunder på marknader där vi kan se lönsamhet och en god potential för tillväxt.

Vi har en väl genomarbetad arbetsprocess som vi följer genom hela projektet.

Utvalda projekt
Radisson Blu Scandinavia
Scandic Star
Downtown Camper by Scandic
Britannia Hotel Trondheim
Hôtel Reisen

Några av våra kunder

Kom i kontakt

Kontakta oss för offertförfrågan

Behöver du en skräddarsydd offert eller har frågor? Kontakta Multimontage idag för professionell hjälp med renovering och inredning. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera dina behov och projekt.