Renovering av hotell, restaurang, spa och konferenser.

Hur vi jobbar

Med egna erfarna projektledare och kompetent personal säkerställer vi engagemang i varje beslut och genomförande, och strävar efter att leverera den perfekta kundupplevelsen. För oss är ett framgångsrikt slutresultat inte slutet utan början på ett långvarigt samarbete.

Vi leder processen

Multi Montage erbjuder ett helhetskoncept vid FF&E, inredning och renovering av hotell. Det gör vi tillsammans med systerbolag”och starka partners.

Få företag har den erfarenhet samt förståelse för hotelloperatörer och gästupplevelser som vi har.

Projekten driver vi med våra egna projektledare och platschefer samt personal med hög kompetens inom respektive specialområde. Genom samarbete med noggrant utvalda entreprenörer och leverantörer garanterar vi att hantverket blir professionellt utfört. Ett globalt nätverk av leverantörer med hög kvalitet och leveranssäkerhet säkrar en professionell leverans.

Vi är starkt lösningsorienterade och genom att säkerställa att vi når våra höga kvalitetsmål skapar vi ett långsiktigt förtroende hos våra uppdragsgivare. Med vår helhetssyn och koordination frigörs tid och resurser. Låt oss optimera ditt projekt tillsammans.

Så går det till

Vår metod

Planering

Syn på plats av projekt Kvalitetssäkring av ritningar Kvalitetssäkring av kalkyler Optimering av tidsplaner Leveransplanering – rätt produkt, i rätt tid, på rätt plats

Inköp/upphandling

Egen inköpsorganisation
Stöd i val av material
Upphandling av entreprenörer Upphandling av leverantörer Framtagning av FF&E

Produktion

Projektledning
Platschef
Rivning
Byggnation
Elarbeten
Montering
Avstämning med arkitekt Kvalitetskontroll

Färdigställande

Kvalitetsgaranti
Leverans enligt tidsplan
Korrekt dokumentation
Uppföljning
Support

Kundcase

Utvalda projekt
Radisson Blu Scandinavia
Scandic Star
Downtown Camper by Scandic
Britannia Hotel Trondheim
Hôtel Reisen

Kom i kontakt

Kontakta oss för offertförfrågan

Behöver du en skräddarsydd offert eller har frågor? Kontakta Multimontage idag för professionell hjälp med renovering och inredning. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera dina behov och projekt.