Renovering av hotell, restaurang, spa och konferenser.

Våra tjänster

Vi är en huvudentreprenör och FF&E-tjänsteleverantör till hotellbranschen.

Helhetspartner i komplexa hotellrenoveringar

Vi hjälper gärna till att hitta praktiska och kostnadseffektiva lösningar redan i projektering och planering av projektet. Med vår långa och breda erfarenhet av både bra och dåligt fungerande hotellinteriörer är vi väl rustade för att tillsammans med dig leverera rätt kundupplevelse.

Samtliga entreprenader kan vi leverera kompletta, inklusive inköp av fast inredning och möbler (FF&E). Det innebär att du som beställare endast har en partner i komplexa hotellprojekt, vilket förenklar och sparar tid.

Hotelrenoveringar

Vi specialiserar oss på att leverera högkvalitativa och kostnadseffektiva renoveringar och inredningslösningar för hotell. Vårt omfattande erbjudande omfattar allt från rivning till golvläggning, elinstallation, målning, kakel, FF&E och dekoration för offentliga utrymmen, rum och badrum.

Exempel på delar vi kan hjälpa till med:

Renovering av restaurang

Multimontage skapar enastående restaurangmiljöer genom genomtänkta renoveringar. Från atmosfärskapande design till praktiska ombyggnader och inredningsdetaljer, levererar vi skräddarsydda lösningar för att förbättra och förnya restaurangutrymmen.

Exempel på delar vi kan hjälpa till med:

Renovering av spa och relaxavdelning

Vår hängivenhet till att skapa unika och avkopplande spa-upplevelser är kärnan i vårt arbete när det gäller spa-renovering. Genom att kombinera expertis inom renovering och förståelse för spa-miljöer strävar vi efter att omvandla utrymmen till fridfulla reträtter.

Renovering av konferens

Multimontage skräddarsyr konferensutrymmen med professionell renovering. Genom noggrann planering och skicklig utförande förvandlar vi konferenslokaler till inspirerande och funktionella miljöer.

Exempel på delar vi kan hjälpa till med:

Kom i kontakt

Kontakta oss för offertförfrågan

Behöver du en skräddarsydd offert eller har frågor? Kontakta Multimontage idag för professionell hjälp med renovering och inredning. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera dina behov och projekt.